mediació artística

La Mediació Artística és l’ús de l’art com una eina d’aprenentatge, de comunicació, resolució de conflictes interns, conflictes socials o comunitaris. Es nodreix de l’educació social, de l’educació artística i de l’Artteràpia. L’objectiu dels participants no és que aprenguin art, sinó usar l’art com a eina per donar poder a les persones, per pensar, descobrir-se i redescobrir, comunicar-se amb l’entorn i aprendre d’ell, promovent l’autonomia, l’adquisició de coneixements significatius per la vida desenvolupant la resiliència i intel·ligència emocional.

Des d’Espai Corissa col·laborem amb la Pilar Vélez d’acompany-arte per oferir-vos quatre tallers diferents.
Tres per adults i un per a infants i adolescents.

acompany-arte vol contribuir al canvi personal, social i d’educació.
Contribuir a una educació en valors per al canvi significatiu.
Acompanyar en l’aprenentatge viu per a la vida.

TALLERs acompany-arte per adults

FEMIMISMA

Refés l’amor propi alliberant la mateixitat, l’essència que cada persona posseeix, única i intransferible; potenciat el seu amor propi.

ventres empoderats

Retroba’t amb la teva intimitat, el teu poder interior, la teva sexualitat, la teva guia interior d’una forma natural i respectuosa, per donar poder, enfortir, curar, el teu ventre.

REDESCOBREIX EL NEN@

Taller per a persones que vulguin reconnectar amb l’infant que tots portem dins a través dels llenguatges artístics, redescobrir com adult. Connectant amb el poder interior que tots posseïm, guarint ferides d’aquest infants.

TALLER acompany-arte per infants i adolescents

Jugarteca

JUGARTECA

Taller de ludificació a través de les arts plàstiques. Recupera el joc original més espontani i primitiu. Utilitza el joc com una eina d’exploració, de comunicació interna i amb l’entorn. Desenvolupa el pensament màgic i el pensament lateral.

Close Menu